Montaj și Reparații Acoperișuri

DESPRE NOI

Experiență de peste 15 ani

Cu o experiență de 15 ani vă asigurăm de calitatea lucrărilor executate, rezultatul fiind un acoperiș durabil și rezistent.

Intervenție 24/24

Vă stăm la dispoziție 24/24 pentru a interveni in caz de urgență. Contactați-ne cu incredere!

Garanție lucrări

Oferim garanție pentru fiecare lucrare atât pentru materiale cât și pentru manoperă.

Consultanță gratuita

Oferim consultanță gratuită pentru a identifica exact nevoile d-voastră. Vă consiliem și în alegerea materialelor și a soluțiilor tehnice folosite.

Firmă cu peste 15 ani de experiență

Suntem la dispoziția d-voastră cu o gamă variată de servicii precum: construcție, reparații , montaj acoperiș, montaj parazăpezi, ferestre mansardă, jgheaburi și burlane. Lucrările se efectuează cu materialale clientului, sau achiziționate de către noi de la producători la cele mai mici tarife.

Etapele construirii unui acoperiș

Construcția acoperișului începe prin realizarea structurii, urmată de astereală, care va susține soluția de învelire aleasă. Următorul pas este realizarea sistemului de scurgere al apei, montarea jgheaburilor, a burlanelor și a sistemului de evacuare al apei. Înainte de a realiza etapă propriu -zisă de invelire a acoperișului se recomandă montarea unei folii anti-condens.

Avantaje țiglă metalică

Avantajul major îl constituie gama diversă de culori, modele, texturi și grosimi. Un alt avantaj este sistemul de susținere al acoperișului care este unul ușor ținând cont de greutatea redusă a acoperișului.

Avantaje țiglă ceramică

Țigla ceramică este un material termorezistent atât pentru perioade reci cât și pentru perioade calde. Aspectul este extrem de plăcut, iar procesul de decolorare este unul extrem de lent.

Un acoperiș eficient energetic

Calitatea unui acoperiș este indicată și prin eficiență termică. Materialele folosite pentru construirea acoperișului ar trebui să poată reduce considerabil facturile recurente de energie. În timp ce anumite materiale au proprietăți tehnice excelente, altele pot compensa prin instalarea unui strat de izolare suplimentar (vată minerală, spumă, etc.).
💬 Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram